Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

H ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΗ ΑΠΑΤΗ (Amway / Herbalife κλπ)




Η ιστορία είναι γνωστή σε πολλούς από εμάς και αυτο το κειμενο έχει σαν σκοπό να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους που δεν έχουν ακούσει ακόμα τις Σειρήνες του Multi Level Marketing (ή αλλιώς MLM), να τους υπόσχονται αιώνια πλούτη σε αντάλλαγμα 2 ωρών δουλειάς την ημέρα. Πολλοί την πατάνε και ξοδεύουν χρόνο και χρήμα κυνηγώντας ένα άπιαστο πλουτισμό και πλουτίζουν εκείνους που τους έβαλαν στο κόλπο. 


Τι είναι μία "πυραμίδα"; 

Μία πυραμίδα (ή αεροπλανάκι, επιχείρηση οργάνωσης δικτύων καταναλωτών, επιχείρηση πολυεπίπεδου marketing, επιχείρηση δικτυακού marketing) είναι ένα απατηλό σύστημα για να βγάζει κανείς χρήματα, το οποίο απαιτεί ένα ατελείωτο ρεύμα στρατολογημένων μελών για την επιτυχία. 
Oι συμμετέχοντες:

α) δίνουν χρήματα σ' εκείνους που τους στρατολόγησαν και 
β) στρατολογούν νέα μέλη για να τους πάρουν χρήματα. 

Η όλη απάτη καλύπτεται με μία "επιχειρηματική ευκαιρία" από μία "μεγάλη πολυεθνική" η οποία ποτέ δεν κατονομάζεται και δηλώνει ότι απλά θέλει να προωθήσει κάποια προϊόντα και τίποτε άλλο (ισχυρίζονται ότι δεν είναι ούτε πλασιέ ούτε telemarketers).
Τα ποσά που υπόσχεται η ευκαιρία αυτή είναι από μόνα τους ύποπτα. 

Μία πυραμίδα λέγεται έτσι επειδή το όλο σύστημα απεικονίζεται σαν ένα τρισδιάστατο τρίγωνο. Αν μία πυραμίδα ξεκινούσε από έναν άνθρωπο στην κορυφη με απλά 10 άτομα κάτω του (οι οποίοι λέγονται downlines), και 100 κάτω τους, και 1000 κάτω τους κλπ. η πυραμίδα θα απασχολούσε όλους τους ανθρώπους στη γη σε μόνο 10 στρώματα μ' ένα μόνον απατεώνα στην κορυφή. Ένα διάγραμα θα μας βοηθούσε να το δούμε αυτό: 

1 ελέγχει 10 που ελέγχουν άλλους 10 ο καθένας άρα 100 που ελέγχουν άλλους 10 έκαστος, δηλαδή 1,000 που ελέγχουν άλλους 10 έκαστος, δηλαδή 10,000 κ.ο.κ....

Δηλαδή αν το κάνουμε σε σχήμα :


1

10
100
1,000
10,000
100,000
1,000,000
10,000,000
100,000,000
1,000,000,000
10,000,000,000

(Σημείωση : Το project αυτό πρωτοανακαλύφθηκε το 1981 στην Αμερική και πρωτονομάστηκε "ελικοπτεράκι" γιατί τότε αγόραζαν με 0,75$ και πουλούσαν ελικοπτεράκια με 1$ αλλά ο καθένας είχε 3 πωλητές από κάτω του, κάτι για το οποίο ήδη υπάρχει δεδικασμένο και είναι παράνομο σε 33 χώρες παγκοσμίως, μαζί και η Ελλάδα. Δυστυχώς αλλάζοντας τους downlines από 3 σε άλλο νούμερο ονομάζεται επιχείρηση δικτυακού marketing και παύει να ισχύει το δεδικασμένο)

Γιατί είναι παράνομο ??

Σε μία πολύ σύντομη σειρά, οι 10 που στρατολογούν 10 κλπ. θα φτάσουν τα 10 δισεκατομμύρια, νούμερο κατά πολύ παραπάνω από τον πληθυσμό της γης. Αν ο συνολικός πληθυσμός της γης ήταν 5 δισεκατομμύρια και όλοι ήμασταν αναμεμειγμένοι σε μία πυραμίδα, το κατώτερο στρώμα θα αποτελούνταν από περίπου το 90% του πλανήτη, δηλαδή περίπου 4,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Έτσι για 500 εκατομμύρια κερδισμένους, 4,5 δισεκατομμύρια πρέπει να είναι χαμένοι 



Σε μία απροκάλυπτη, καθαρή πυραμίδα, ένα μέλος πρέπει να δώσει ένα ποσό, π.χ. 100€ σ' εκείνον/η που θα τον βάλει στο κόλπο. Από τη στιγμή αυτή, στρατολογεί π.χ. 10 ακόμη μέλη τα οποία του δίνουν 100€ ο καθένας. Στην ουσία έδωσε 100€ και κέρδισε 900€. Για να συνεχίζουν να κερδίζουν όλοι και να μη χάνει κανείς, η εγγραφή νέων μελών πρέπει να συνεχίζεται αιώνια. Σ' ένα πλανήτη με περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, ακόμη κι αν ο πλανήτης είναι σαν τη Γη με περίπου 6 δισεκατομμύρια πιθανά μέλη, όλοι ξεμένουν από νέα μέλη αρκετά σύντομα. Έτσι λοιπόν, το αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτο: στην καλύτερη περίπτωση κάποιοι φεύγουν με πολλά λεφτά, ενώ οι περισσότεροι χάνουν όσα έβαλαν. Με άλλα λόγια, ο μόνος τρόπος να βγάλει κάποιος χρήματα από μία τέτοια διαδικασία είναι εξαπατώντας άλλους υποσχόμενος ότι κάτι θα κερδίσουν κι αυτοί, ενώ αυτό είναι αδύνατον.




Πυραμίδα η Ad-Ventures (WorldVentures)?

Προσοχή: Η ανάρτηση που ακολουθεί μπορεί να σώσει μερικά λεφτά σας από το να καταλήξουν στην τσέπη κάποιου επιτήδειου.

Πρόσφατα μερικοί φίλοι μου ξαναμπήκαν στην εν λόγω εταιρεία. Λέω (ξανά) διότι ήταν και πιο παλιά, αλλά δεν έμαθαν το μάθημά τους. Όπως και να έχει, επιλογή του καθενός, αλλά η παρούσα ανάρτηση εξετάζει σε λίγο περισσότερο βάθος το όλο ζήτημα.

Τι είναι η Ad-Ventures (WorldVentures):
Όπως μπορείτε να δείτε και από την σελίδα τους, είναι μια εταιρεία που προσφέρει φτηνές διακοπές. Και ποιο είναι το πρόβλημα τότε; θα ρωτήσετε. Το σύνθημα είναι το εξής: "Join Ad-Ventures and let us show you how to make a living... Living!" δηλαδή έλα κι εσύ στην Ad-Ventures και άσε μας να σου δείξουμε πώς να βγάλεις τα προς το ζην... ζώντας! Αυτό που λέει δηλαδή είναι ότι μπορείς να βγάλεις λεφτά!

Πώς λειτουργεί:
Με την εγγραφή σου πρέπει να καταβάλεις ένα ποσό, περίπου €250-€300. Ακολούθως, καταβάλλεις κάθε μήνα μια μηνιαία δόση, περίπου €30-€40. Όμως, σου λένε ότι αν γράψεις ακόμα 4 μέλη στην εταιρεία, τότε σταματάς να πληρώνεις μηνιαίες δόσεις (και ίσως να σου επιστρέφεται και το αρχικό ποσό). Επιπλέον, αν γράψεις περισσότερα από 4 μέλη, ή αν τα μέλη που έγραψες γράψουν κι αυτά καινούρια μέλη, τότε ξεκινάς να παίρνεις μια προμήθεια κάθε μήνα! Άρα βγάζεις λεφτά ΚΑΙ επιπλέον έχεις και προσφορές για φθηνές διακοπές! Αν γράψεις πολλά μέλη, τότε η προμήθειά σου θα μετατραπεί σε ένα αξιοπρεπές μηνιάτικο! Φανταστικό!

Το πρόβλημα:
Oι ακόλουθες σκέψεις πηγάζουν από την κοινή λογική. Κατ' αρχάς στα οικονομικά θεωρούμε ότι όλοι κάνουν λογικές (rational) επιλογές για να μεγιστοποιήσουν την ωφέλειά τους. Υπάρχει πιθανότητα κάποιος να γραφτεί και να δώσει (λέμε τα μίνιμουμ: €250 + 12 μήνες Χ €30 = 250 + 360) €610 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο για να αποκτήσει προσφορές για φθηνές διακοπές; Να σημειωθεί ότι οι τόποι διακοπών είναι συγκεκριμένοι και τα πακέτα είναι επίσης για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι έτσι και είναι πραγματικά καλά πακέτα στα οποία γλιτώνεις το 50% ή και το 60% της τιμής, σε ποιον πραγματικά θα σύμφερε κάτι τέτοιο; Δίνεις €610 χωρίς να έχεις αποκτήσει τίποτα, μόνο την προσδοκία ότι ΑΝ θέλεις να πας διακοπές και θέλεις να πας στους τόπους που προσφέρουν, στα ξενοδοχεία που συνεργάζονται και στις ημερομηνίες που υπάρχουν διαθέσιμα τα πακέτα, τότε θα πληρώσεις το 40% της τιμής. Προσωπικά, λογικά σκεφτόμενος, δεν θα δεχόμουν ακόμα κι αν ήταν να πλήρωνα το 10%. Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κάνω διακοπές. Άρα συμπεραίνουμε ότι κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα μπει για τα ταξίδια. Θα μπει κάποιος με την προοπτική να γράψει, τουλάχιστον ακόμα 4 άτομα. Αν πιστεύει ότι δεν μπορεί να γράψει 4 άτομα, δεν θα μπει. Επίσης, αν κάποια στιγμή ανακαλύψει ότι δεν μπορεί να το κάνει, θα βγει (χάνοντας τα 250 και όλες τις ήδη καταβληθείσες μηνιαίες "δόσεις").


Τα μαθηματικά που δεν βγαίνουν:
Το γεγονός ότι όλοι λειτουργούν λογικά και για το συμφέρον τους επιστρέφει εδώ. Οι αριθμοί όμως είναι ένα πρόβλημα γιατί μας λένε την απλή αλήθεια:
1
4
16
64
256
1024
4096
16384
65536

Για να λειτουργήσει το όλο οικοδόμημα της πυραμίδας (γιατί περί αυτού πρόκειται) οι 4 πρώτοι που γράφτηκαν από τον επικεφαλής, πρέπει να βρουν ακόμα 16. Αυτοί οι 16 όμως θα γραφτούν και θα παραμείνουν γραμμένοι, μόνο αν έχουν γράψει άλλους 64. Αυτοί οι 64 όμως πρέπει να βρουν 256 κ.ο.κ. Ως αποτέλεσμα όλου αυτού μόλις η 8η φουρνιά χρειάζεται 16.384, που όμως και πάλι θα γραφτούν μόνο αν βρουν τους άλλους 65.536 να γράψουν! Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του πληθυσμού πάντως η 11η στοιβάδα χρειάζεται 1.048.576. Πληροφοριακά και σύμφωνα με επίσημα στατιστικά η Κύπρος έχει 800.000 κατοίκους και κάτι ψιλά. Και θυμηθείτε: Οι αριθμοί αυτοί μας λένε τι γίνεται όταν ο καθένας γράφει μόνο 4 και όχι περισσότερους.

Η απάτη:
Από την τελευταία πρόταση συνεχίζω. Λέμε τώρα για παράδειγμα ότι πάνε όλα αντίθετα απ' ότι λένε τα μαθηματικά και υπάρχουν 65.536 άτομα (δεν λέω "βλάκες") που θεωρούν ότι θα κάνουν πολλές διακοπές και για αυτό θα γραφτούν. Και δεν θέλουν να γράψουν άλλους, διότι αυτοί το κάνουν για τις προσφορές. ΟΚ. Άρα κανείς από όλους τους προηγούμενους δεν πληρώνει (διότι έχει ήδη γράψει 4 νέα μέλη) και οι 65.536 αυτοί φίλοι μας έχουν δώσει από €250 και κάθε μήνα δίνουν τη μηνιαία τους δόση (€30). Το αρχικό ποσό που έχουν δώσει ήταν συνολικά €16.384.000 (ναι δεκαέξι εκατομμύρια) και κάθε μήνα δίνουν συνολικά €1.966.080. Απορία: ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; Στις διακοπές τους; Αχαχαχαχα! Δεν θέλω να κάνω υπολογισμό τι ποσό αναλογεί στις διακοπές του καθενός, ακόμα κι αν το 10% κάνει διακοπές ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, πράγμα αδιανόητο για την κοινή λογική!

Βαρέθηκα να συνεχίζω με τα μαθηματικά (εξάλλου δεν τα κατέχω), αλλά το γεγονός είναι ένα: Η εταιρεία αυτή είναι προφανέστατα πυραμίδα και ο μόνος τρόπος να λειτουργήσει είναι να βρεθούνε πολλοί βλάκες που να είναι γραμμένοι και να πληρώνουν χωρίς να γράφουν καινούριους. Αυτό δεν συμβαίνει διότι κανένας δεν είναι βλάκας (καλά μην παίρνεις και όρκο!) και για να είναι γραμμένος γυρεύει να γράψει κι άλλους. Αν δεν βρίσκει, βγαίνει! Άρα το πράμα αυτό όπως έδειξα έχει όρια και αυτά είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζουμε.

Η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας που φωτογραφίζει την Ad-Ventures (WorldVentures) αν και δεν την κατονομάζει:


24 Μαρτίου, 2010 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 3
Πληροφορία για πιθανή διάπραξη απάτης τύπου ¨Πυραμίδα¨

Έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα, ότι συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, διοργανώνει συγκεντρώσεις σε όλη την Κύπρο υπό μορφή σεμιναρίων, για δημιουργία θετικής σκέψης μέσω ταξιδιών.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να εγγραφούν ως μέλη σε συγκεκριμένη εταιρεία, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό €240 περίπου. Στη συνέχεια, καλούνται να προσελκύσουν και άλλους φίλους και συγγενείς, με σκοπό να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και τελικά να εγγραφούν ως μέλη, καταβάλλοντας και αυτοί το αντίστοιχο ποσό. Σύμφωνα με τους διοργανωτές των σεμιναρίων, το όφελος αυτών που προσελκύουν νέα μέλη, είναι η εξασφάλιση δωρεάν ή φθηνών διακοπών.
Τα πρόσωπα της ομάδας αυτής, που συνεχώς διευρύνεται, φαίνεται να ενεργούν ως μεσάζοντες, για λογαριασμό της πιο πάνω εταιρείας, η οποία εδρεύει σε χώρα του εξωτερικού.
Αν και μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε οποιαδήποτε καταγγελία για εξαπάτηση, ο τρόπος που δραστηριοποιείται η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, θυμίζει έντονα περίπτωση απάτης τύπου ¨πυραμίδας¨, που στην περίπτωση αυτή, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να εξαπατηθούν πολίτες.

Με αφορμή τη δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρείας και στην Κύπρο, η Αστυνομία καλεί το κοινό, εφόσον περιέλθουν στην αντίληψη του τέτοιου είδους δραστηριότητες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό.

Άρα φιλαράκι μου άν επένδυσες σε κάποια "πολυεθνική εταιρία" τύπου AVON, HERBALIFE, AMWAYQuixtar, Alticor, Equinox, Skybiz, Network 21, LR International, AMS (Advantage Marketing Systems), Rexall, Dream Chasers, The Newest Way To Wealth, DHS club, Big Planet, DXN, Forever Living, Prepaid Legal, Nikken, Legacy for Life, Lexxus International, NuEworld, WMA Securities Inc., Neways International, Streamline International Inc., Professional Resources International Inc., κλπ απλά :

ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ...
Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ !!!!
(άρα κλάψ'τα τα λεφτά που έδωσες και τράβα να πιάσεις καμιά δουλειά να βγάλεις την ζημιά)

πηγή : http://apentomosis.blogspot.gr/2011/05/avonherbalifeamway.html

88 σχόλια:

  1. Κυκλοφορεί ένα μίνι βιβλίο που εξηγεί τι ακριβώς είναι οι πυραμίδες και το mlm marketing, μάλιστα γραμμένο στα ελληνικά, πρόσφατο:΅

    http://www.emarket.gr/item-36996889-e-HERBALIF%CE%95%20-%20MLM%20MARKETING%20-%20%CE%95%CE%A5%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%91%20%CE%97%20%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%97;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δεν χρειάζεται βιβλίο για να τους καταλάβουμε...Απλά ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. οι πυραμίδες είναι απάτη όχι τα δικτυακά μάρκετινγκ

      Διαγραφή
  2. Για να γραφτείς σε τέτοιες απάτες, πρέπει να πληρώσεις και να παρακολουθείς πληρόνοντας. Εάν γραφτείς καταναλωτικά, μέχρι εκεί καλά γιατί δεν σπαταλάς πολύ χρήμα και διαγράφεσαι αυτόματα εάν δεν ανανεώσεις την συνδρομή. Έτσι λοιπόν ούτε ο πιο πάνω έχει κανένα ώφελος παραπάνω απο αυτά που του δίνεις στην αρχή ( όχι οτι είναι και λίγα στους καιρούς που ζούμε ) και ότα διαγραφείς αφετέρου πάλι έχει μια απώλεια και αυτός και οι πιο πάνω της πυραμύδας ( μηδαμινή φυσικά ). Η απώλεια ενός πελάτη ( ενός που γράφεται κάτω απο κάποιος ), μπορεί να δείξει οτι σιγά μωρέ προχωράμε και χωρίς εσένα, στην πραγματικότητα όμως σε έχει ανάγκη και κόψιμο. Γιατί φυσικά αυτός που σε γράφει θέλει και να αγοράζεις συνεχώς ( για να έχει τους βαθμούς ) και να γράψεις άτομα κάτω απο εσένα και να αγοράζουν και αυτοί με τη σειρά τους. Εάν λοιπόν γραφτείς και αγοράσεις μια φορά, αυτός έχει ένα μικρό κέρδος το συγκεκριμένο μήνα. Μετά εάν παραμήνεις έτσι, δε τον συμφαίρει και θα αρχίσει να σου λέει αυτό, εκείνο και το άλλο. Αυτό που θέλει είναι να καταβάλεις ένα ποσό κάθε μήνα. Και καταναλωτικά και εμπορικά. Εάν διαγραφείς μέσα σε ένα διάστημα που υπάρχει προθεσμία, τότε απλά χάνει το ποσοστό εγγραφής ( δεν θα αφήσει φυσικά να γίνει αυτό, σκαρφιζόμενος 1002 κόλπα να μη κάνει επαφή μαζί σου ). Εάν διαγραφείς μετά τη λήξη της συνδρομής αυτόματα, χάνει απλά ένα πελάτη που δε του αποδίδει. Κάπου παρακάτω μπορεί να διαγραφεί και αυτός όταν καταλάβει οτι δεν έχει κέρδος, θα έχει σπαταλίσει όμως πολύ χρήμα και χρόνο και θα έχει εισπράξει πάρα πολύ λίγα. Το θέμα είναι μακριά απο τέτοιες προτάσεις, που ακούς σμαράγδια, ρουμπίνια, διαμάντια. Γιατί όπου ακούς πολά λάχανα, βάστα μικρό καλάθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με πηραν σημερα τηλ κ ευτυχώς τους ειπα δν ενδιαφέρομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα η απορία μου είναι η εξης:Ποιός χαζός θα αγοράσει αυτά που πουλάνε όταν οι τιμές τους είναι 5πλάσιες από άλλα ανταγωνιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι 5πλασια αγορι μου...οταν τα προϊόντα ειναι συμπυκνωμένα βγαζουν χ100 την ποσοτητα που θα εβγαζε ενα προϊον το οποιο οπως λες θα ειχε μεν 5πλασια λιγοτερη τιμη αλλα θα εβγαζε 1-2 χρησεις οχι 100...

      Διαγραφή
    2. Κάποια προιόντα αξίζουν, κάποια άλλα όχι. Το θέμα είναι τι κάνουν για αυτά τα οποία δεν αξίζουν. Μιλάμε για το καταναλωτικό σκέλος, το εμπορικό είναι άλλο

      Διαγραφή
    3. θα συμφωνησω με τον παραπανω φιλο-φιλη....τα προιοντα ειναι πολυ πιο οικονομικα και πολυ καλα,φιλικα για τον ανθρωπο και το περιββαλον και κυριως....αν δεν σε ικανοποιησουν σου επιστρεφουν τα χρηματα σου......πολυ βασικο και πολυ εντιμο!!!!!!!αναφερομαι στα προιοντα amway....

      Διαγραφή
  5. HERBALIFE: Οσο ποιο μακρυα τοσο ποιο καλα.
    Το πακετο εγγραφης φετος ειναι 54€ απο 105€ που ηταν περυσι. Αυτο σημαινει οτι απο δουλειες τιποτα. Ενα απο τα ωραια σε ολη την ιστορια ειναι οτι ειναι ειδικοι σε θεματα διατροφης. Ενας γιατρος για να παρει πτυχιο θελει 6 χρονια και αλλα 3-5 για να παρει ειδικοτητα. Αυτοι (οικοδομοι,ψυκτικοι, ηλεκτρολογοι, εστιατορες, ταξιτζηδες, χορευτριες, κομμωτριες) που αμφιβαλλω αν εχουν τελειωσει το λυκειο κανουν τους ειδικους με λιγες ωρες εκπαιδευσης και αφου παρουν ενα πιστοποιτικο απο τον ΠΡΟΕΔΡΟ (Δημητρη Βαρουξη). Ειναι ερωτηματολογιο πολλαπλων επιλογων. Αν πετυχεις 13 απο τις 25 ερωτησεις το παιρνεις (ολοι το παιρνουν τελικα).Ο καραγκιοζης μαγειρας. Να ξερετε οτι τα ποσα που λενε οτι βγαζουν σε διαφορες συγκεντρωσεις (ξενοδοχεια) ειναι φανταστικα - ατομο που εργαζεται για 6 χρονια full time ειναι υπερχρεωμενο καιτο κυνηγουν οι τραπεζες. Προσπαθουν να δελεασουν ανοητους και να τους κανουν να τρεχουν ολη μερα και στο τελος θα εχουν χασει τα λεφτα τους και τον χρονο τους. ΜΑΚΡΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή τιμή του πακέτου έχει πέσει σε αυτη την τιμή γιατί μειώθηκαν τα προϊόντα που έχει μέσα το πακέτο .Σε μια εταιρία mlm (σπούδαζω οικονομικά αφήστε με να ξέρω καλύτερα) απλά εξ αρχής γινεσε εσύ καταναλωτής των προϊόντων αγοραζεις το πακέτο στο οποίο πληρωνεις την άδεια καταναλωτή το προϊόν και κάποια μικρό πράγματα που σου δίνουν ακόμα τα πληρωνεις όλα εξ αρχής σου δίνει όμως την δυνατότητα πέρνοντας απευθείας μια έκπτωση να πουλήσεις ένα προϊόν και να βγαλεις κάποια χρήματα με κανονική απόδειξη χωρίς αρχικά να χρειαστεί να δηλώσεις κάτι στην εφορία αφού υπάρχει ειδικό καταστατικό για δμ. Εάν κανείς απλά μια εγγραφή από κάτω σου δεν βγαζεις τπτ εάν αγοράσει κάτι πέρα του αρχικού πακέτου τότε θα πάρεις κάποιο ποσοστό που του συστισες την εταιρία δλδ αντί να συστισεις την κόκα κόλα που δεν θα σε πληρώσει συστηνεις την χερμπαλ και σε πληρώνει γιατί πολύ απλά δεν είναι πυραμίδα δεν κινούνται λεφτά μέσα σε μια πυραμίδα τα λεφτά πάνε στην εταιρία και ή εταιρία κατανείμει ανάλογα τα κέρδη στα μέλη της με τα κριτήρια που έχει θέσει ! Δυστηχως υπάρχουν τσαρλατάνος σε τέτοιες εταιρίες που σε πείθουν να επενδύσεις για να ανεβεις σε έκπτωση αλλά χωρίς να είναι σίγουρο ότι εσύ θα πουλησεις τα προϊόντα και αυτό γίνετε για να ανέβουν τα δικά τους ποσοστά από την εταιρεία ! Υπάρχουν εργαλεία τα οποία εάν χρεισημοποιουνται με σωστό και τίμιο τρόπο μπορείς να κάνεις κάποιες πωλήσεις και να κανείς και συνεργάτες αλλά πάντα τίμια απέναντι στον κόσμο επειδή όμως είναι λίγοι αυτοί που δεν ψάχνουν εύκολα και γρήγορα κέρδος και βρίσκουν το κάθε θυμα που θα επενδύσει λένε ψέματα στον ίδιο τους τον εαυτό πολύ από αυτούς που ότι κάνουν κάτι τίμιο και από το τπτ . Ναι αν το κανείς τίμια είναι τίμια λεφτα αν όχι τότε χαλας το όνομα της εταιρείας και απλά είσαι άξιος της μοίρας σου . ουσιαστικά απλά στο μλμ είσαι ένας καταναλωτής που βγάζει λεφτά με το να κάνει και άλλους καταναλωτές ομως δν πρόκειται να κορεστεί ποτέ αφού δύσκολα πολύ συνεχίζουν και δεν είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να πουλήσουν προτείνουν όσοι θέλουν τα προϊόντα να τα περνούν αυτοί από ενα ν ανεξάρτητο συνεργάτη . Η μουν στην χερμπαλ για πολύ λίγο καιρό κατάλαβα το συστημα δουλειάς έβγαλαν κάποια λεφτά τίμια αλλά επεσα σε γραφείο με κοράκια ανθρώπους που βλέπουν το χρήμα και σε κάνουν σκυλί από κάτω τους για να ανέβουν και αυτοί. Ναι μεν κερδιζεις και εσύ αλλά δεν έχουν το δικαίωμα με διάφορους τρόπους πρόβατο ποιήσεις να σε κανουν να δουλευεις για τις δικές τους επιθυμίες . Γνώρισα όμως και τιμιους ανθρώπους που έχουν πετύχει με σωστό τρόπο χωρίς να βλέπουν τους ανθρωπους σαν λεφτά!

      Διαγραφή
  6. Τι θα γινει με αυτες τις ηλιθιες εταιριες???Κοροιδευουν τον κοσμο που θελει χρηματα γιατι τα εχει μεγαλη αναγκη,Γιατι δεν τις κλεινουν??γιατι δεν κανουν καταγγελιες???Να σταματησει ολο αυτο επιτελους!!!!!Μην πατε για δουλεια οπου λενε για πυραμιδες και μπονους ειναι απατες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φανταζομαι πως ολοι εσεις που γραφετε αυτα τα σχολια δεν εχετε καταφερει και τιποτα σπουδαιο στη ζωη σας...!!! Ας ειστε μιζεροι λοιπον μια ολοκληρη ζωη!!! Με το να σκεφτεστε οτι ειναι πυραμιδα και δε δουλευει κτλ κτλ οκ.... Εχετε δικιο!!!!!!!! Δε δουλευει για αυτους που δε θελουν να κανουν κατι στη ζωη τους!!! Για μενα δουλευει εδω και 2 χρονια και ειμαι 23 ακομη!!! Λυπαμαι για εσας που δεν δουλευει και δεν προκειται ποτε φυσικα να δουλεψει!!! Αυτοι που θελουν... πετυχαινουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάσητο το έχεις φάει καραμήτρο...

      Διαγραφή
    2. Mpravo ..k ego t odio doulevo k ta proionta einai telia fantastika, afti lou lene arnitka pragmata idi einai xamenii ..min asxolise afti denn exoun onira ..apla theloun n zoun ops nane ..min xalas t energia s ... m tous arnitikous ...

      Διαγραφή
    3. ειμαι 3 χρονια στην LR και δουλευω συνολικα 28(ιδ.υπαλληλος οχι καναπεδατη του δημοσιου) οποτε καταλαβαινετε οτι υπαρχει μια μεγαλη εμπειρια στην αγορα εργασιας..... αυτο που εχω να δηλωσω τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια ειναι οτι στην LR δεν λειτουργει το συστημα πυραμιδας... κ για τους ασχετους , βολεμενους ανενημερωτους κ αποτυχημενους εχω να προτεινω να μασησουν καμια τσιχλιτσα κ να μην μιλανε,,, αν οι ιδιοι δεν εχουν ονειρα να μην καινε κ τους αλλους... ας μεινουν εκει που ειναι οποιο κ αν ειναι αυτο το ειναι... επιλογη τους τελικα του καθενως τι θα κανει... αλλα οχι επειδη ο καθε αποτυχημενος που δεν λειτουργησε οπως επρεπε(αυτο ισχειει σε ολες τις δουλεις) να μιλαει κ να λεει οτι ναναι... επαγγελματιες κ μη υπαρχουν σε ολους τους χωρους εργασιας....!!!!! δηλαδη επειδη καποιος δεν ξερει να μαγειρευει κ καιει τα φαγητα φταιει η μαγειρικη η η κουζινα η η κατσαρολα που το εκαψε??? ελα Παναγια μου οτι του φανει του λολοστεφανη!!!!!

      Διαγραφή
    4. ετσι ειναι...σε εναν λαο που του μαθανε να καθετε και να πληρωνετε ,οποιος παλευει για κατι νεο και κερδοφορο ειναι απατη.Δυστυχως το δικτυακο μαρκετιν ειναι επιχειρηση και οταν τρεχεις για την οποια επιχειρηση σου...βγαζεις λεφτα και οτι αλλο εσυ επιθυμεις,αλλα δουλευεις....θες??? δεν θες???? το να καθεσαι και να αρνητικοποιεις οτι καλο κανει καποιος και συ δεν μπορεις η' δεν θελεις δεν μου λεει κατι.....κανε το....και αν δεν...μιλα!!!!ειμαι σε μια τετοια επιχειρηση και δεν μου ζητηθηκε ποσο εγγραφης,συνδρομη ουτε να πουλαω προιοντα μονο.....αν ομως αυτο που κανω,μου αποφερει οικονομια στο σπιτι μου ,που ετσι κι αλλιως θα τα αγοραζα απο αλλου, μου φερει και σιγα -σιγα ενα εξτρα εισοδημα τοτε γιατοι να μην το κανω?????αργοσχολη,μιζερη,ζηλιαρα και αρνητικη δεν ειμουν ποτε στη ζωη μου....εχω μαθει και να την παταω αλλα και να προσπαθω.....να μου χαριζουν μια ευκαιρια αλλα και να πεταω ευκαιριες αλλα να κατηγορω τους εργατικους και τους πετυχημενους αποκαλωντας αλλους...βλακες οχι!!!!!δουνε και λαβειν ειναι η ζωη.......κατσειν,σχολιαζειν και λαβειν δεν ακουσα πουθενα!!!!!

      Διαγραφή
    5. ειμαι σε μια δικτυακη εταιρεια μαρκετιν και δεν μου ζητηθηκε ουτε ποσο εγγραφης,ουτε συνδρομη....δεν ξερω αν ειμαι εξυπνη η΄ χαζη που μπηκα αλλα και μονο που θα κανω οικονομια στο εισοδημα μου ,μου αρκει,αν τωρα μπορουν να κανουν το ιδιο στα σπιτια τους και οι φιλοι και οι γνωστοι μου γιατι οχι????αν δουλεψω πανω σε αυτο και εχω και ενα μικρο εισοδημα επιπλεον γιατι οχι?αν αδουλεψω πολυ και εχω μεγαλυτερο εισοδημα γιατι οχι????γιατι να μην γινω επιτυχημενη???χωρις κοστος...γιατι οχι???? αλλα να μιζεριαζω και να κακολογω οσους τα καταφεραν,να θεωρω φιλους και γνωστους μου "βλακες" για να πετυχω και γω και αυτοι κατι,να ανηκω σε αυτους που μαθαμε σαν λαος κατσε και βολεψου,κατσε και συμβιβασου και κυριως να πληρωνεσαι χωρις πολυ δουλεια εεεεε ΟΧΙ!!!!οπως να προσεχω την οικογενεια μου και το περιβαλλον με πολυ καλη ποιοτητα προιοντων και οικονομικων γιατι να μην το κανω????ολοι εσεις που σχολιαζετε αρνητικα ποσο προσπαθησατε στην ζωη σας για κατι καλυτερο????και το τζοκερ απατη ειναι αλλα ολοι παιζουμε την τυχη μας.....βαλατε ποτε κατω να δειτε τι ποσο εχετε σπαταλησει στην ζωη σας γαι την τυχη σας????εγω ναι....σε εναν χρονο δινω περιπου 1800 ευρω για τζοκερ,λαχεια και οτι αλλο εχει να κανει με τυχερα ...ετσι απλα τα υπολογισα....λεφτα που δεν φαινονται ανα εβδομαδα και δυστυχως δεν μου εχουν γυρισει πισω....εκτος απο κατι κερδη του 1-2 ευρω...αυτα λοιπον τα επενδυσα και εχασα καθιστη!!!!τωρα ασχολουμε με κατι που δεν επενδυσα τιποτα και με δουλεια θα μου αποφερει κερδη....οσα.....το θεμα ειναι να δουλεψω και να πετυχω οχι να λεω εξυπνους αυτους που τα καταφεραν και βλακες τους υπολοιπους......το που θελεις να ανηκεις ειναι θεμα επιλογης!!!!!εσυ διαλεγεις......

      Διαγραφή
    6. Δεν έχεις επιχειρήματα δεν λές πως λειτουργεί για εσένα διότι εγώ γνωρίζω άτομα που είναι σε αυτό και δεν έχουν πλουτίσει όπως σας έχουν υποσχεθεί κάποιοι απατεώνες στους οποίους δώσατε χρήματα σας, όπους ακούς για πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι και αν είχαν πολλά άτομα σε συτό όπως το αποκαλούν δεν θα πίεζαν δεν θα κυνηγούσαν και εμάς για να μπούμε έτσι ώστε να τσεπώσουν και άλλα χρήματα και εμείς δεν σε προσβάλαμε χωρίς λόγο που είχες το θράσος να μας βγάλεις μίζερους επειδή δεν θέλουμε να είμαστε σε εκείνο το οποίο είσαι εσύ δικαίωμα μας να μην θέλουμε το ότι έχουμε ήθος δεν σημαίνει πως είμαστε μίζεροι αν θέλεις κατέβα από το καλάμι στο οποίο έχεις ανέβει και μην προσβάλεις τους άλλους χωρίς λόγο απλώς είπαν την γνώμη τους η ελευθερία του λόγου είναι δκαίωμα για όλους.

      Διαγραφή
    7. Πρήζεις κόσμο ακόμα και με τα θαυμαστικά σου (!!!!!) και παραμένεις ανώνυμος. Οι ισχυρισμοί σου περνάνε μόνο στους πελάτες σου που είναι πιο κορόιδα απο 'σένα.
      Όταν δηλώνεις τέτοια πράγματα δεν τα δηλώνεις ανώνυμα, πας με το βιβλιάριο της τράπεζας, τη δήλωση της εφορίας και βιβλιάριο ΙΚΑ (για το αμκα) με πρόσφατη αιματολογική εξέτασή σου να δούμε τι πραγματικά κοστίζει αυτός ο τρόπος ζωής. Ξέρουμε κι εμείς που εξακολουθούμε να τα θεωρούμε μ@λκίες μετά απο πολλούς άχρηστους πωλητές που μας πλησίασαν και μας κέρασαν καφέ και μας διεύρυναν τον κοινωνικό κύκλο γνωρίζοντάς μας κι άλλους σύγχρονους αρχι-πλασιέ με κοστούμια. ?????????????? (έτσι για αλλαγή) Και για να μιλήσω όπως οι εκπαιδευτές σας: Όσοι μετά απο τα 2,3 facts που διαβάσατε στο post δεν πειστήκατε τότε διαβάστε το ξανά. Η καθαρή σκέψη είναι προϊόν ήρεμου μυαλού και δεν είναι πάντα διαθέσιμη για χρήση, ειδικά στις μέρες μας. Προσπαθείστε συνεχώς να διαβάζετε αυτό το άρθρο σε κάθε ευκαιρία. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μην καταλάβει την αλήθεια που γράφεται εδώ. Υπάρχει απαίδευτος νους. Η αντίληψη αποκτιέται με τον καιρό. Καλή τύχη σε όλους και καλό μυαλό.

      Διαγραφή
    8. file mou allo to na min exoume onira kai allo na ginomaste ta provata tous exi diafora afto kseris....

      Διαγραφή
  8. ειχα σχολιασει και εγω καποτε θετικα για το δικτυακο μαρκετινγκ αλλα δεν ανεβηκε ποτε αυτο το σχολιο!!! η προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο!!!! δημοσιοποιειτε μονο τα αρνητικα σχολια δυστυχως!!!! και αυτο αν το αναρτησετε θαυμα θα ναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα γιατι γραφουν οτι τους βολευει...

      Διαγραφή
    2. Η απάντιση είναι μια και μοναδική. Έχεις αρκετούς γνωστούς που είναι έτοιμοι να γράφτουν κάτω απο εσένα, να αγοράζουν συνέχεια, να ανανεώνουν κάθε χρόνο, να γράψουν άλλους κάτω απο αυτούς με τη σειρά τους κλπ κλπ...?? Τότε θα πιάσεις. Εάν είσαι ένας τότε μη πούμε τι πιάνεις

      Διαγραφή
  9. Φίλε μου εγώ αγοράζω από εταιρεία mlm επώνυμο άρωμα armani 16 ευρώ και στη αγορά έχει 80ευρώ.Δηλαδη αυτό σημαίνει ότι είμαι βλάκας? Απλά όλες οι εταιρείες δεν είναι ίδιες.Κάνε μια έρευνα αγοράς και μετά μίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. moyfa arwma pires me 16 eyrw !!! ma kala toso afeleis kai agathiarides eiste???????????????????????

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη εσυ το ελεγξες ας πουμε και το βρηκες μουφα :p

      Διαγραφή
    3. mioukou ki ego agorasa aroma eponymo me 15.90 timi synergati to coco chanel coco noir 50 ml kai me diarkeia

      Διαγραφή
    4. to diktiako marketing einai i apeftheias proothisi proionton stous katanalotes diladi xoris mesazontes apla o endiamesos einai o business partner (diktiotis) gia na kaneis diktio einai eukolo kai den exei katholou risko megalo

      Διαγραφή
  10. Άντε βρε ψωλές όλοι σας μαλάκες! Ανώνυμος και ανώνυμος! Καραγκιόζηδες όλοι από εσάς σίγουρα κρύβεται το ίδιο άτομο από πίσω... Τα μισα που είπες κωλο-μαλάκα για την WorldVentures είναι από μόνα τους ΑΠΑΤΗ!!! ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΤΕΝΕΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΖΩΟ !!!! ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ""ΔΕΝ"" ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ???? ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ LR ΣΑΣ!!!!!! ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν ξερω για τις αλλες εταιριες αλλα η amway ειναι νομιμοτατη ,και τα προιοντα της ειναι οικονομικα γιατι ειναι πολυ συμπυκνωμενα και με ΤΕΛΕΙΑ ποιοτητα. δεν πληρωνεις κανενα ποσο και μπορεις να εισαι απλα καταναλωτης χωρις να σε ενοχλησει κανεις. τωρα αν καποιος δεν τα καταφερε και ριχνει το φταιξιμο στην εταιρια, τι να πω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τοσο συμπυκνωμενα που απο την πολλη συμπυκνωση δεν καθαριζουν καν τους λεκεδες...και αν πεις να το κανεις το διαλυμα πιο δυνατο για να καθαριζεις, αρχιζει να ξεπερναει τις τιμες των συμβατικων καθαριστικων....οποτε γιατι να παρεις τα καθαριστικα της αμγουέι αφου την ιδια δουλεια θα κανεις και φθηνοτερα με αλλα καθαριστικα των σουπερμαρκετ...

      μηπως καποιος κοροϊδευει καποιον?

      τσελιος

      Διαγραφή
    2. μαγκα εισαι πολυ λαθος...λογικα δεν ειδες ποτε τα προιοντα της...ειναι τελεια συμπυκνωμενα και καθαριζουν οτι υπαρχει με μια σταγονα...

      Διαγραφή
    3. παιδια τα προιοντα της amway ειναι τελειως χαλια αυτο και εαν ειναι απατη. ειδικα αυτα για τα ρουχα τα κανουν να μυριζουν μουχλα. ευτιχως εμενα μου τα εκαναν δωρο και δεν εχω ξοδεψει ουτε ενα ευρω. οπως επισησ εχ χρησιμοποιησει και διαφορα αλλα προιοντα της σε σπιτια φιλων. καλυτερα νερακι για να καθαρισεις. Τελος που ειναι η οικονομια που λενε οταν το απορρυπαντικο ρουχω της amway κοστιζουν οι 133 πλυσεις 69 ευρω την στιγμη που το αριελ ο αντοιστιχος αριθμος ολυσεων κοστιζει 48 ευρω και εχεις πολυ καλυτερο αποτελεσμα . και καθαριοτητα και χωρις να μυριζουν τα ρουχα μουχλα

      Διαγραφή
    4. Βάζουν κάποιον να πληρώνει για να βγάλει κωδικό, για να πάρει προιόντα έτσι ώστε να τα δοκιμάσει για να παρακολουθήσει σεμινάρια αν κάνει έκθεση στο σπίτι με τα συγκεκριμένα προιόντα του λένε πως πρέπει να δώσει αρκετά και από εκείνα τα χρήματα για το δίκτυο η για την εταιρεία ας τα πω έστι, άρα πρόκειται για αισχρούς απατεώνες οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν χρήματα βάζοντας κάποιους αφελείς και απονήρευτους να πληρώνουν για τόσα ενώ οι ίδιοι δεν έχουν κέρδος αναρωτιέμαι πως συνεχίζουν γίνεται πολύ πλύση εγκεφάλου προσοχή και πάλι προσοχή όπου ακούς για πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι γεια σας και καλές γιορτές.

      Διαγραφή
    5. ανωνυμος 27 νοεμβριου 2014 εισαι λαθος....το απορρυπαντικο κοστιζει γυρω στα 12 χονδρικη και κραταει ενα χρονο....οσο για το αποτελεσμα????απιστευτο το εχω δοκιμασει απο φιλο.....και σχεδον ολα ειναι απιστευτα σαν προιοντα αλλα ολα μα ολα ειναι πιο οικονομικα και φιλικα για το περιβαλλον αλλα κυριως.....για την οικογενεια σου,τον ανθρωπο???

      Διαγραφή
  12. Όλα είναι πυραμίδα: το δημόσιο, το εκπαιδευτικό σύστημα, το δικαστικό σώμα, η αστυνομία, ο στρατός, η κυβέρνηση, οι εταιρείες, το σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για σένα που δεν ανεβάζεις τώρα δεύτερη μέρα το σχόλιό μου: Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί σου. Κρίμα για τους ανυποψίαστους αναγνώστες σου... Σε διαγράφω από τη λίστα μου ως αναξιόπιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ - ΖΩΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ:
    -Η νομικη εννοιας της Πυραμιδας ειναι η διακινηση χρηματος χωρις να μεσολαβει προϊον με την υποσχεση ευκολου κερδους!!!
    Εγω προσωπικα ασχολουμαι επαγγελματικα εδω και 1 χρονο με τη Worldventures, αλλα οπως η δικη μας εταιρεια, ετσι και οι αλλες εταιρειες ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ εχουν ειτε προϊοντα ειτε παροχη υπηρεσιων.
    Κανεις δεν ειπε σε ΚΑΝΕΝΑΝ οτι με το που γραφτει, χωρις να κανει τιποτα ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!! ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Οσοι γραφτηκαν και απετυχαν επειδη νομιζαν πως θα καθονται στον καναπε και θα πληρωνονται πολυ απλα ειναι τεμπελοσκυλα στο Δικτυακο Μαρκετινγκ οπως και σε ολη την υπολοιπη ζωη τους!

    Απο'κει και περα Χρηστο Ταυριδη ΖΩΟ, Δικτυακο Μαρκετινγκ κανεις κι εσυ καθημερινα και δε πληρωνεσαι!!!!!!!
    Δηλαδη....πας σ'ενα εστιατοριο, το φαγητο πολυ καλο, το σερβις πολυ καλο, οι τιμες πολυ καλες, μενεις ευχαριστημενος και την επομενη μερα προτεινεις αυτο το μαγαζι σε φιλους σου!!!!
    Αρα τους εκανες πελατες του μαγαζιου χωρις να πληρωθεις γι'αυτη τη διαφημιση ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!!

    Αυτο ακριβως κανουμε και στο Δικτυακο Μαρκετινγκ!

    Το να μη σας αρεσει ή να μη θελετε να το κανετε, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΚΤΟ!

    Το να λετε οτι ειμαστε απατεωνες ή θυματα απατης ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Γι'αυτο και απανταω με το ονομα μου, εχω φαει 2 χιλιαρικα σε νομικους για να ψαξω τι νομοθεσια περιβαλλει το Δικτυακο Μαρκετινγκ στην Ελλαδα, τι συμφωνια εχει κανει η Worldventures με το Υποργειο Εμποριου της Ελλαδας ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ!!!!

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΥΡΙΔΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
    ΑΣΧΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και κατι ακομα επειδη το blog λεγεται και κατα της νεας ταξης πραγματων!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Η νεα ταξη πραγματων μας θελει δουλους!!! Να δουλευουμε 11 ωρες την ημερα για 400-500ευρω/μηνα να μην εχουμε χρηματα να ζησουμε, να μην εχουμε χρονο να ζησουμε, να μη κανουμε ονειρα, να ειμαστε πνιγμενοι στα προβληματα..........

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ WORLDVENTURES ΩΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΝ.....ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!!!!!!

    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΕ BLOGS ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΑΤΟ!!!!!

    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΑΣ ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΗΣΑΝ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!

    Εγω λοιπον που δουλευα ως υπευθυνος της αποθηκης marketing μεγαλης πολυεθνικης κι επαιραν 700ευρω για 11 ωρες, με ουτε μια υπερωρια πληρωμενη και τον Ιανουαριο ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ να μου προτεινουν να παω στα 500......... Παραιτηθηκα και κανω τη ζωη μου οπως γουσταρω μεσω της WorldVentures.... ΕΣΥ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ!!!!!!!!

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων πέρα από την ακραία εκμετάλευση του εργαζόμενου σκοπεύει και στην πλήρη απεξάρτηση του ανθρώπου με την υπόστασή του.

      Τέτοια είναι και η χρησιμοποίηση και η μετατροπή συγγενών,φίλων,συντρόφων σε ευκαιρία για πλουτισμό...

      Πόσο ξεπούλησες τις αγνές σχέσεις που είχες μαζί τους kateriniG3;Μάλλον πολύ ακριβά αν κρίνω από την αντίδρασή σου...

      Διαγραφή
    2. κ.Ταυρίδη με όλο το σεβασμό ας αφήσουμε τις γενικολογίες, θέλω να σας ρωτήσω ειλικρινά πόσο καιρό δουλέψατε σε κάποια από αυτές τις εταιρίες και κατά πόσο ακολουθήσατε τα εκπαιδευτικά προγράμματα που αυτή έχουν; Επίσης, οι χυδαιότητες σε τόσα πολλά σχόλια δεν σας κάνουν αξιόπιστο, αφού υποτίθεται ότι θέλετε να σώσετε τον κόσμο από αυτές τις εταιρίες αλλά εκδικητή, χαιρέκακο και αναίσθητο αφού παίζεται με τα νεύρα του κόσμου και μιλάτε για πράγματα τα οποία προφανώς δεν φαίνεται να γνωρίζεται και πολύ καλά, δίνοντας την αίσθηση ότι όποιος "χαζός" πήγε να ΔΟΥΛΕΨΕΙ κάπου, χωρίς καλά καλά να ξέρει τη δουλειά είναι αυτή είναι τουλάχιστον ηλίθιος για να μην αναφέρω κάτι χειρότερο. Όσο για το αν ξεπούλησε η κατερίνα τις αγνές τις σχέσεις, άλλοι το βλέπουν σαν κοινωνικό έργο το να βοηθάς κόσμο να ελέγξει το βάρος του, ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται κέρδος χρηματικό διότι όπως και να τον βοηθήσεις τον άλλον θα ζητήσεις κάτι ... είτε ενα συναισθηματικό χρέος το οποίο σημαίνει ότι μόλις απέκτησες ένα συνεργάτη, είτε χρηματικό ποσό. Επίσης θα ήθελα να σας πω ότι φαίνεσται πραγματικά να είστε ένα άτομο με συνειδητοποιημένο και προσγειωμένο στην πραγματικότητα περισσότερο από άλλους, ωστόσο κάποιες φορές η αίσθηση του ότι η ζωή είναι ΣΚΛΗΡΗ μας κάνει περισσότερη "πλύση εγκεφάλου" έτσι ώστε να δεχτούμε τα πράγματα όπως είναι (να μην καταργήσουμε τις πανελλήνιες, να μην εδραιώσουμε ένα αξιοκρατικό σύστημα κλπ.) παρά ένας τύπος που το μόνο που θέλει είναι να σε βάλει στην δουλειά για να πάρει ένα bonus μηνιάτικο από κάποια εταιρία. Τέλος αν και η εταιρία έχει ιστορία 34 χρόνων, ολόκληρο ιατρικό επιστημονικό συμβούλιο να την υποστηρίζει, περνάει από εκατομμύρια ελέγχους, αναρωτιέμαι αν μπήκατε στο κόπο να δείτε πώς είναι δυνατόν να εξαπατάει μετά από τόσα χρόνια εκατομμύρια άτομα, να δείτε αν υπάρχουν αποδείξεις που πιστοποιούν ότι "ξέρεις φίλε ορίστε, πήγα στο χημείο του κράτους και μου είπαν ότι αυτό το συστατικό κάνει κακό ή ότι δουλεύουν με τους εξείς α,β,γ,δ,ε,ζ,η,θ,ι... τρόπους και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας." Αντιθέτως αυτό που είδα μου θύμισε λιακόπουλο που ακόμα και να έχεις δίκιο, δεν θα συμφωνούσα ποτέ μαζί σου. Η σοφία προέρχεται μεν κατά κύριο λόγο από την πείρα στα μονοπάτια της ζωής αλλά προέρχεται δε και από το κουράγιο για διάβασμα. Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω την απάντησή σας.

      Διαγραφή
    3. επειδη ειστε μονο για πολλα λογια εσεις οι υπερασπιστες των μλμ...εγγραφο του 2009 για παραβασεις της herbalife >>>

      "...WARNING LETTER

      CERTIFIED MAIL
      RETURN RECEIPT REQUESTED

      Mr. Billy C. Coats, President and CEO
      Coats International Holdings, Inc.
      9660 Dilworth Road
      Dallas, Texas 75243

      Dear Mr. Coats:

      On September 1 through September 18, 2009, the U.S. Food and Drug Administration (FDA) performed an inspection of your firm located at 9660 Dilworth Road, Dallas, Texas. Our investigator found a number of violations of 21 CFR Part 111, Current Good Manufacturing Practice (CGMP) in Manufacturing, Packaging, Labeling, or Holding Operations for Dietary Supplements.

      The inspection revealed that your Herbalife Ready Herbal Aloe for Digestive Health Dietary Supplement and Herbalife Herbal Aloe Concentrate for Digestive Health Dietary Supplement, products manufactured in your facility, are adulterated within the meaning of Section 402(g)(1) of the Federal Food, Drug, and Cosmetic Act (the Act) in that the dietary supplements have been prepared, packed, or held under conditions that do not meet current good manufacturing practice regulations for dietary supplements. These observations were presented to you in an FDA-483 at the conclusion of our inspection on September 18, 2009.

      The inspection revealed the following deficiencies:
      διαβασε τη συνεχεια μονος σου
      ..."
      http://www.fda.gov/ICECI/EnforcementActions/WarningLetters/ucm210182.htm

      αναρτημενο στην FDA των ΗΠΑ τνη πιο αυστηρη στον πλανητη...οσον αφορα ειδη διατροφης.

      (χαρτομαντηλα στο περιπτερο)

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. αλλος ενας ψευτης εισαι που προσπαθεις να συγκαληψεις το ψεμα με τον θυμο σου.ειμαι συγουρος οτι δεν βγαζεις τιποτα απο την εταιρια σου και το παιζεις οικονομικα ανεξαρτητος και καλα για να ψαροσουν οι αλλοι.και γιατι ειμαι συγουρος;γιατι εχω γνωρισει καμποσους σαν και εσενα απο διαφορες εταιριες(LR,AMWAY,WORLDVENTURES,AVON) το παιζουν ανετοι και πετυχιμενοι ενω στην πραγματικοτητα προσπαθουν να βρουν πατημα να βγαλουν ισα ισα το ευ ζην βρησκοντας συνεχεια θυματα.

      Διαγραφή
  16. To agori m einai stin oriflame kai egw stin avon ksekiname moni mas kai an poylisoyme an grapsoume kerdizoyme kai pistevo oti an asxolise tha vgalis den thelei na to perneis upokimekika kanenas den mas eipe na agorasoume tpt oute me to zori mas egrapsan apla exei diafora pragmata kai uperoxa prointa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε μαγκες καθομαι και διαβαζω τοση ωρα μαλακιες. η amway τι δουλεια εχει σε ολα αυτα που λετε περι πυραμιδας. Αυτο το αστειακι πρεπει να τελειωσει εκτος αν η δουλεια σας ειναι η προπαγανδα η απλως πληρωνεστε απο αλλου να γραφετε τετοιου ειδους ΄΄ερευνες΄΄. Εχει κουρασει το θεμα ο καθενας ειναι υπευθυνος του εαυτου του και οχι βλακας αν ασχολειται με κατι τετοιο. Αν θελει να διαπιστωσει κατι θα το δει μονος του, η νοημοσυνη του καθενος ειναι αρκετα υψηλη για να καταλαβει πραγματικα τι γινεται. Μην υποβαθμηζετε την νοημοσυνη του ανθρωπου κανοντας τον να πιστευει αυτα που γραφετε εσεις χωρις να σας ξερει. Σ αυτην την περιπτωση πιστευω ειναι αξιος της μοιρας του. Οι απαντησεις κρυβονται εκει εξω ξεκολληστε απ τα pc και ξεκινηστε οτιδηποτε τραβαει η καρδουλα σας εφοσον ειναι κατι νομιμο ετσι μην παρεξηγηθω. Απο ποτε μια δικτυακη επιχειρηση amway ειναι παρανομη εφοσον ολα τα δικαιολογητικα εαποδειξεις και τιμολογια ειναι στη διαθεση του καθενος.Κ στο κατω κατω μια εταιρια με 11,8 δισ $ ποιος μπορει να αποδειξει οτι δεν δουλευει. Σιγουρα αυτος που το λεει να φανταστω συνεργαζεται με εταιρια με παραπανω απο 11.8 δισ $ με κεφαλαιο εναρξης επιχειρησης 28 ευρω και καμια αλλη υποχρεωση πληρωμης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω ξερω οτι κανεις δεν ειπε σε κανεναν οτι με 2 ωρες την ημερα θα γινει εκατομμυριουχος. Και επισης οτι εαν μια ετσιρεια εδω και 34 χρονια εχει ανεβασμενο τζιρο, 91 χωρες χρησιμοποιουν τα προιόντα και ειναι ελεγμενα απο χημειο του κρατους κλπ (και ναι, μιλαω για την Herbalife), τοτε ισως εσεις δεν εχετε ψαξει αρκετα καλα τα πραγματα, παρα τα βλεπετε απ' εξω τα πραγματα, χωρις στην πραγματικοτα να εχετε ιδεα. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ειναι απιστευτο τι μπορει να ακουσει κανεις απο ανθρωπους που εχουν αγνοια των πραγματων.... Το δικτυακο μαρκετινγκ ειναι η επιχειρηση του καθενος που ΘΕΛΕΙ να δουλεψει χωρις να επενδυσει τεραστεια κεφαλαια . Τοσο απλα. Οποια επιχειρηση κι αν θελεισει να ανοιξει καποιος θα πρεπει να επενδυσει απιστευτα ποσα για εκπαιδευση, χωρο, εξοπλισμο κ.λ.π., ενω εδω δεν χρειαζονται επενδυτικα κεφαλαια. Αν εχεις ορεξη για δουλεια το δικτυακο μαρκετινγκ θα σου το ανταπωδωσει, αν δε θες να δουλεψεις τοτε γινε υπαλληλος με 400 ευρω το μηνα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ,Μ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. κ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ Κ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΗ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Κ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ. ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ-Κ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ,- ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ Κ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ-Η ΜΟΝΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Κ Η ΕΥΚΟΛΙΑ- ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΟΚ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δεν ξέρω πολλά αλλά αν σε υποχρεόνουν να πληρώνεις συνδρομές και να υποχρεούσαι να αγοράζεις όγκο προϊοντων ενώ δεν εχεις που να τα δωσεις τότε ειναι απατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pos mpori kapios na se ipoxreosi na plironis i na agorasis kati an esi den thes
      Mia aporia exo an mporite na mou ti lisete parakalo

      Διαγραφή
  23. Μια συμβουλη μαγκες...με αγαπη..
    φυγετε τωρα....τωρα ομως..
    ξερω οτι το μυαλο σας θα σας τραβηξει πισω./.
    θα σας λεει : λιγο ακομα...μηπως και ρεφαρω...λιγο ακομα....
    οχι αδερφια...
    φυγετε τωρα...
    τελος...
    μακρυα απο τετοια πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελαω πραγματικα....ειστε αστειοι καποιοι...

      Διαγραφή
    2. Από τί να ρεφάρει κάποιος ρε καθηγητή του καναπέ;; Μήπως έβαλε κεφάλαιο;; Χα,χα,χα. Τί διαβάζω εδώ μέσα και περνάω καλά με 39 πυρετό!!! ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ... ΓΙΑΝΗ ΜΕ ΕΝΑ Ν. ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΑΕΡΓΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΑΣ...

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ..ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ..ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ..ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΝΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ..ΟΚ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΑΝ
      ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..

      Διαγραφή
  24. αν μπειτε στο forbs,(γιατι ετσι κανεις σοβαρη ερευνα) η AMWAY ειναι στην 26 θεση στις εταιρειες με το μεγαλυτερο τζιρο. 12 δις δολλαρια το 2014. σας λεει κατι αυτο; 59 χρονια ιστοριας σε περισσοτερες απο 80 χωρες στον κοσμο και 3.000.000 ανεξαρτητοι επιχειρηματιες Αmway σε ολο τον κοσμο! ακομα εξακολουθειτε να πιστευετε οτι ειναι απατη; μπορεις να κοροιδεψεις λιγους για πολυ καρο, πολλους για λιγο καιρο, αλλα δεν μπορεις να τους κοροιδευεις ολους για 50 χρονια και πλεον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι αποψεις ασχετων με το MLM το μονο που κανουν ειναι να λειτουργουν υπερ των απατεωνων. Ειμαι επαγγελματιας πωλητης και ασχολουμαι γυρω στα 3 χρονια με το ειδος part time και αυτο που εχω να πω ειναι οτι το μονο ασχημο με αυτη την απασχοληση ειναι το οτι ειναι ανοιχτη σε ολους. Καταρχην προκειται για επειχηρηματικοτητα και οχι για θεση μισθοδοσιας. Δλδ πρεπει να το αντιμετωπιζεις σαν προσωπικη επιχειρηση. Δευτερον το προβλημα το δημιουργουν κυριως ηλιθια ατομα, τα οποια βεβαια τα συναντας παντου σε ολους τους χωρους εργασιας (δεν ειναι αναγκη να αναλυσω αυτα που ολοι ξερουμε και εχουμε συναντησει) και τα χαρακτηριστικα τους ειναι το γνωστο γλειωδες στυλ του ευκολου ψευδους, το στυλ απαιχτος και κυριως πονηρος, αλλα δυστυχως ειναι ατομα τα οποια τρωνε αμασητα και φυσικα αναπαραγουν τα οποια παραμυθια τους πουλανε ομοιοι τους αλλα πιο παλιοι. Ειμαι ενας κανονικος ανθρωπος 48 χρονων χωρις ιδιαιτερες ικανοτητες και στην ζωη μου εμαθα οτι δεν υπαρχει ευκολος πλουτισμος, υπαρχει ομως καλη ανταμοιβη μονο σαν αποτελεσμα σκληρης δουλειας.Δεν αποτελει φυσικα εξαιρεση αυτου του ειδους η επιχειρηματικοτητα και δεν ξεφευγει απο το νομο της αγορας που λεει οτι οι περισσοτεροι που ξεκινανε δικη τους δουλεια γρηγορα χαιρετανε... Τα πιο πολλα MLM ειναι νομιμα και οντως προσφερουν ευκαιριες ομως προσοχη !!! προκειται για ενναλακτικη επιχειρηματικοτητα και οχι για θεση μισθοδοσιας και ευκολου πλουτισμου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οντως κι εγω προτιμω το δικτυακο μαρκετιγκ ειναι εναλλακτικη επιχειρηματικοτητα. πχ το ρισκο ειναι μικρο για να εγγραφεις στις εταιρειες αμεσης πωλησης - δικτιακου μαρκετιγκ σε σχεση με μια παραδοσιακη επιχειρηση που θελει μην πω μεχρι και δανεια για να ανοιξεις ενα μαγαζι παραδοσιακο. ενω στην επιχειρηση δικτιακου μαρκετιγκ απο οτι καταλαβα αγοραζεις μονο το πακετο εκκινισης της συνεργασιας (business - partners) πχ 65 ευρω που περιεχει 150 δειγματα αρωματων και μια τσαντα και ολο το υλικο προωθησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε,δεν ειναι για ολους αυτες οι εταιριες...ειναι για καποιους...
    Οι υπολοιποι,απλα δε το λογαριασαν σωστα...και νομιζουν οτι οι εταιριες αυτες ειναι απατεωνια....
    Αν δε μπορεις να ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ενα στυλο....μην ασχοληθεις καν...
    Το δυκτιακο μαρκετινγκ,ειναι κερδοφορο για ΟΛΟΥΣ...οχι για 1-2-5 ατομα...αρκει να ξερεις να το δουλεψεις....
    Μη κραζετε,αν δεν εχετε ιδεα....ανιδεοι ελληναραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η μαθηματική σου ανάλυση είναι εσφαλμένη, διότι πολύ λίγα άτομα απ' αυτά που δίνουν τα 100 ευρώ συνεχίζουν ή βρίσκουν όλα τα απαιτούμενα μέλη. 100 ευρώ δίνεις απλά για να έχεις δικαίωμα να πουλάς προιόντα. Αν θες να μπεις εντελώς, δίνεις 4000 ευρώ κι έχεις αυξημένες "εξουσίες" αλλά αυτό αλλάζει ανά πυραμίδα. Είσαι παντελώς εκτός θέματος, μιλάς σαν βρέφος γιατί αμελείς να περιγράψεις το τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο. Στο πραγματικό κόσμο, πολύ λίγοι που δίνουν το 100 ευρω συνεχίζουν, επίσης κάποιοι που έχουν "ταλέντο" δεν εισαγάγουν 10 άτομα, μα χιλιάδες. Επίσης πολλά λεφτά βγαίνουν από μέλη που πληρώνουν 4000 ευρώ. Τα ανώτερα στελέχη, τα κονομούν από πωλήσεις. Για να κάνεις λεφτά θέλει πολύ δουλειά ειδικά στην αρχή, πρέπει να έχεις site, αγγελίες να τηλεφωνείς σε κόσμο κάθε μέρα. Στην herbalife από τους 1000 που πάνε σε δωρεάν διαφημιστικό σεμινάριο, μόνο οι 20 γράφονται, κι απ αυτούς οι 5 ασχολούνται μονο για 1-3 χρόνια και μετά τα παρατάνε. Στα εκατό άτομο που εγγράφτηκαν σοβαρά, μόνο ένας θα κονομάει σοβαρά λεφτά. Πολλοί τα παρατάνε, επίσης σε κάποιες γειτονιές όταν υπάρχει κακή φήμη, μειώνονται οι εγγραφές. Δεν είναι μόνο τα μαθηματικά στη μέση, υπάρχουν και πρακτικά προβλήματα αδράνειας, πχ η οικονομική κρίση αρχικά αυξάνει τις εγγραφές, μα αν μια οικονομική κρίση κρατά πολύ, μειώνει τις εγγραφές και τον ενθουσιασμό. Η αδράνεια που γεννούν τα προβλήματα αυτά, διατηρούν αέναα την πυραμίδα ζωντανή, αφού το πρόβλημα δεν είναι καθαρά μαθηματικό, μα κοινωνικής συμπεριφοράς και ψυχολογίας. Τα μαθηματικά είναι εργαλείο. Αν είχες δίκιο, η herbalife θα είχε καταρρεύσει άμεσα. Επίσης ξεχνάς πως ο μέσος εγγεγραμμένος, δεν επιβιώνει αν πληρωθεί μια φορά, πρέπει να τρώει φαγητό κάθε μήνα, κι όχι μόνο μια στιγμή. Αυτές οι δυσκολίες, μειώνουν την άνοδο της πυραμίδας, μα έτσι δεν μπορεί ποτέ να κορεστεί, άρα επιβιώνει αέναα, κι απλά τα κονομάνε τα μεγάλα κεφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τελικα αυτες οι απατες εκτως απο μαλακες πελατες εχουν και πελατες που νομιζουν οτι με τις να τις υποστιριζουν επειδη σε καποια φαση βγαλανε 10-20 ευρω γινονται πετυχημενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έπεσα τυχαία στο blog σε μια αναζήτηση για την wordventures και θα ήθελα να γράψω κι εγώ την άποψή μου. Με είχαν πλησιάσει πριν μερικούς μήνες και μου "πρόβαλλαν" την εν λόγω εταιρία κλασικά ως κάτι "τέλειο". Όταν τους είπα πως μου φαίνεται πως αυτό που θέλουν στην ουσία είναι να έχουν άτομα που να πληρώνουν συνδρομή ώστε να βγάζουν εύκολα λεφτά παρεξηγήθηκαν και μου είπαν πως η δουλεία τους είναι να προωθούν και να πουλάνε ταξίδια, και τους είπα τότε πως εγώ ενδιαφέρομαι να βλέπω τις προσφορές τους για τους προορισμούς τους γιατί ταξιδεύω συχνά αλλά δεν έχω καμία όρεξη να πρέπει να πληρώσω 240 ευρώ για εγγραφή και 30/μήνα συνδρομή ώστε να έχω το δικαίωμα να ξαναπληρώσω για να αγοράσω τα ταξιδια τους. Μου είπαν πως αυτό δεν γίνεται και πως θα πρέπει να βάλω 6 άτομα για να μην πληρώνω συνδρομή και να μου επιστραφεί το ποσό της εγγραφής πισω. Και σας ρωτάω λοιπον: Εάν οι εκπρόσωποι της εταιρίας όντως ενδιαφέρονται να πουλαν τα ταξιδια τους γιατι ζητάν εγγραφή και συνδρομή από έναν εν δυνάμει πελάτη τους? Δεν το καταλαβαίνουν πως έτσι τον διώχνουν? Είναι σαν να πηγαίνω σε μαγαζί με ρούχα και πριν μπω μέσα να μου λεεί η πωλήτρια "πρεπει να πληρωσεις 50 ευρώ για να μπεις και να έχεις δικαίωμα να αγοράσεις τα ρούχα μας". Λυπάμαι που το λέω αλλά έτσι δεν πρόκειται να σας πάρει κανείς στα σοβαρά, ούτε καν σαν πελάτης. Κανένα σύστημα εμπορίου δεν ζητάει εγγραφή και συνδρομή για να σου δώσει το δικαίωμα να ξαναπληρώσεις για να αγοράσεις κάτι. Ειλικρινά δεν το λέω με κακία, ούτε έχω πρόβλημα με την ενναλακτική μορφή εμπορίου αρκεί να πρόκειται όντως για εμπόριο. Για παράδειγμα μια φίλη μου είναι σε εταιρία δικτυακού marketing που πουλάει καλλυντικά, δεν θα πω μάρκα για να μην νομίζεται πως κάνω διαφήμηση. Χωρίς ποτέ να με πιέσει να γραφτώ μου έδωσε τον κατάλλογο και μου είπε να του ρίξω μια ματία και αν θέλω να πάραγγέιλω κάτι από εκείνη. Παρήγγειλα λοιπόν 2-3 πραγματάκια για να την βοηθήσω κυρίως χωρίς καμία δέσμευση και καμία εγγραφή ή συνδρομή. Πλήρωσα μόνο το κόστος αυτών που παρήγγειλα το οποίο το γνώριζα εξ αρχής. Αυτό μάλιστα, δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να βγάλει κέρδος από την συγκεκριμένη εταιρία (με τα καλυντικά) αν ασχοληθεί επαγγελματικά πάντως η τακτική της απέναντι στους πελάτες είναι οκ κάτι που δεν ισχύει με την wordvedures η οποία απ ότι φαίνεται θέλει μόνο μέλη και όχι πελάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Einai mia nea epixirimatikotita xoris na xriazete kefaleo .
    Eimai sto MLM pola xronia vgazo lefta kai amivome gia afto pou ekana
    ergastika kai plironome den blepo pou einai i koroidia kai to paranomo
    exoume proionta pou diakinounte me ta aparetita parastatika an dosis kai se allous tin efkeria na to kanoun tha kerdisoun aftoi tha paris kai esi ena pososto apo tin eteria epi tou tzirou pou tha kanoun oi sinergates sou
    Kati pou simveni kai se oles tis epixirisis ektos MLM diladi o manager enos tmimatos politon den plironete vasi tou tzirou pou kanoun oi polites tou ? Ti to parakseno iparxi edo den sas katalaveno .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλο θα είναι να ξεχωριζουμε τι ειναι πυραμιδα και τι δικτυακο μαρκετινγκ!!!!Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κοσμο είναι στηριγμένες στο δικτυακο μαρκετινγκ!! Λογικο κάποιοι να δυσαρεστουνται , οταν μια εταιρεία εχει τρελη ανάπτυξη,....σιγουρα καποια συμφεροντα θιγονται...και αρχιζει η λασπολογία!!!!! Και θα ηθελα πολύ να βγει ένας από ολους αυτους που βγαζουν ολες αυτες τις δημοσιευσεις ανωνυμα,...και να δωσουν ενα ονομα!για ποιο λογο εφοσων υπαρχουν αυτες οι πυραμιδικες απάτες οπως ισχυριζονται πολλοι ....και κατηγορουν συγκεκριμένες εταιρείες ,...ταυτοχρονα αυτες οι εταιρειες είναι στις πρωτες θεσεις σε αναπτυξη στον κοσμο? Συνεχιστε να κανετε την καλυτερη διαφήμιση με τον τρόπο που την κανετε!!! Ξερετε εσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θα γράψω κάτι που ίσως να μην το έχετε αντιληφθεί όλοι εσείς που κρίνετε όλες αυτές τις εταιρίες. Όλοι σας κάνετε πυραμίδα σε οτιδήποτε. Ποιος δεν έχει πάει σε ένα κατάστημα και επειδή του άρεσε κάτι το προτείνει σε όποιον γνωρίζει ?? Απλό παράδειγμα για να καταλάβετε ότι όλοι κάνετε πυραμίδες παντού και καθημερινά αλλά χωρίς αποτέλεσμα , τουλάχιστον αυτές σε αυτες τις εταιρείες αν ασχοληθεις σοβαρα σιγουρα θα πετυχεις περισσότερα απο το ενα κερασματακι απο καποιον αλλον επιχειρηματία σε οποιοδήποτε αλλο κλαδο. Αυτα.. και σκεφτείτε λίγο παραπάνω μήπως δε πρέπει να μας προτείνει κανείς κάποιο καλό καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εκτος απ΄την πλεον γνωστη απατη στις πυραμιδες αυτες υπαρχει και μια αλλη απατη και αυτην κρυμμενη.
    Στην ουσια εισαι ενας εργαζομενος χωρις κανενα εργασιακο δικαιωμα.
    ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑΡΙΑ,ΕΝΑ ΨΗΤΟΠΟΛΕΙΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ:"ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ??...ΤΟ ΒΡΗΚΑ! ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ.ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ ΟΧΙ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΧΙ,ΑΔΕΙΕΣ ΟΧΙ,ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΟΧΙ κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
    Τετοιο χαρτι υπογραφεις για να μπεις σε μια πυραμιδα.Συνεργατης!Τελειο σχεδιο.Η μεθοδος του βαπτισματος .Βαπτιζω τους εργαζομενους συνεργατες.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εγώ θα πω το εξής. Αν είναι τόσο προσοδοφόρα η συμμετοχή σε τέτοιες εταιρίες και εμείς οι χαζοί που δεν πιστεύουμε σε αυτό επειδή το θεωρούμε απατεωνιά, γιατί κόπτεστε τόσο πολύ και τις υπερασπίζεστε?? Αφού δεν το καταλαβαίνουμε, αφήστε μας στο σκοτάδι και πλουτίστε! Με γεια σας με χαρά σας! Και να μας κερνάτε και κανένα καφέ που και που, εμάς τους σκλάβους των 300-400 ευρώ το μήνα! Η απάντηση όμως στο γιατί κόπτεστε είναι απλή... Γιατί μας χρειάζεστε! Γιατί χωρίς να μπαίνουν νέα μέλη ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΟΣ! Αυτό σας απασχολεί! Γι αυτό δεν είστε και ιδιαίτερα ''δημοκρατικοί'' όσον αφορά την αρνητικότητα μας πάνω στις ''εταιρείες'' σας. Διαβάζω τους όρους δουλεια, δουλεύω, εργάζομαι... Τι ακριβώς είναι η δουλειά που κάνετε? Μηπως εννοείτε να φέρετε νέα μέλη? Γιατί αυτή ακριβώς είναι η επεξήγηση του όρου ''δουλειά'' όταν μιλάμε για εσάς, παραδεχτειτε το. Τα σεμινάρια που κάνετε, αυτό που σας διδάσκουν δεν είναι να διαβάζετε τη γλώσσα του σώματος του συνομιλητή σας, να συμφωνείτε με αυτόν σε ότι λέει για να τον προκαταβάλλετε θετικά απέναντί σας, να λέτε ότι και εσείς στην αρχή αμφιβάλλατε για το αν είναι πυραμίδα και τα συναφή? Σεμινάρια ψυχολογίας πωλητή-αγοραστή δεν κάνετε? Χωρίς προιόντα φυσικά... Αυτό είναι το μεμπτο. Ναι έχω πάρει από φίλο μια φορά ένα σαμπουάν από μια τέτοια εταιρεία, μόνο και μόνο για να τον βοηθήσω αλλά πείτε μου λέω ψέμματα?
    Δουλειά=να παίρνω συνεχώς τηλέφωνα φίλους για να φέρω νέα μέλη
    Σεμινάρια δουλειάς= Ενδεδειγμένοι τρόποι κάμψης της αντίστασης της λογικής του υποψήφιου θύματος
    Πωλήσεις=να πείσω νέα μέλη
    2 ώρες τη μέρα= 2 ώρες καθαρά στο τηλ και 8 ώρες μετά να σε ζαλίζουν οι uplines σου να φέρεις νέα μέλη
    Δεν είναι για όλους= Κάνε τον ''αγοραστή'' σου να νιώσει ξεχωριστός (όλοι θέλουμε να ξεχωρίσουμε από τη μάζα, είναι το τελευταίο κόλπο)
    Και ναι, γνωρίζω τις τεχνικές σας... Έτυχε να με προσεγγίσουν πάρα πολλά άτομα και η συνέπεια στα λόγια τους (ίδιες τεχνικές, ίδιες εκφράσεις, ίδιες λέξεις!) Στον τελευταίο δε, δήλωσα πως είμαι λούζερ και πως δεν θα μιλήσω για αυτό ούτε στη μάνα μου μπας και με αφήσει ήσυχο και αυτός επέμενε. Ελπίζω το γεγονός πως του βγήκα ''πράσινος'' (λογικός) και τον κέρδισα κατα κράτος στην κουβέντα μας να του έκανε καλό και να κατάλαβε τι γίνεται. Καλό σας βράδυ, Κωνσταντίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντινε...καλα κανεις και δεν μιλας σε κανεναν για τετοιου ειδους προϊοντα....!
      Καποιες εταιριες δεν χρειαζονται άτομα να μιλησουν...μιλανε τα προϊοντα απο μονα τους...!
      Απλα καααποια στιγμη μπες στη διαδικασια και ελεγξε προϊοντα καθημερινης χρησης.....
      Μην σοκαριστεις απο τα συστατικα τους...
      Οσο για το επιχειρηματικο κομματι...δεχομαι οτι δεν θελεις να το κανεις...!Εξαλλου δεν μπορουμε ολοι να κανουμε τα ιδια πραγματα....!

      Και οσον αφορα τον συλλογοσμο σου...ειναι παντελως λαθος...
      Βεβαια αυτο καταλαβες...και ισως να φταινε τα ατομα που σου μιλησαν...δεν ειναι ετσι ομως....

      Διαγραφή
    2. Ωραιος!! Διαβασα ολα τα σχολια και ειναι το μονο που λεει τα πραγματα οπως ειναι

      Διαγραφή
  36. Αγαπητέ επιχειρηματία εταιρίας mlm ή όπως σκατά λέγονται. Κοίτα το πορτοφόλι σου και μέτρα πόσα χρήματα έχεις δώσει και μετά μέτρα πόσα χρήματα έχεις βγάλει... Επειδή θα είσαι σίγουρα στο μείον, καλό είναι να καταλάβεις ότι απλά ΔΕΝ είσαι επιχειρηματίας αλλά καταναλωτής (πελατάκος)... Μετά πρέπει να συνηδητοποιήσεις ότι αγοράζεις ουσιαστικά όνειρα και αέρα κοπανηστό αφού μπορείς να βρεις στην αγορά καλύτερα προϊοντα σε καλύτερες τιμές. Μην ΕΙΣΑΙ μαλάκας, βάλε κάτω τα νούμερα και δες την αλήθεια κατάμουτρα.
    Ερώτηση. Κανένα γαμησάκι πέφτει τουλάχιστον εκεί στις συγκεντρώσεις που χοροπηδάτε ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και στο Πολεμικο Ναυτικο πριν 20 χρονια ειχαν πεσει κεφαλια αξιωματικών ΣΝΔ για την Amway. Νομιζω ηταν στο ΠΔ Ναυκρατουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εκμεταλευτείτε τους ενδιάμεσους (brokers)-εμπλεκόμενους σε δίκτυα πυραμιδικής δομής για να πίνετε δωρεάν καφεδάκι όποτε θελήσετε, εκφράζοντας άγνοια κ δίψα για ενημέρωση που μεταφραζεται σε δυνητική εγγραφή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν έγινα μέλος τέτοια εταιρίας, αν και μου προτάθηκε και είδα τον τρόπο που με προσέγγισαν και αυτά που κατάλαβα είναι τα εξής:
    -Σου παρουσιάζουν μία υπηρεσία (ταξιδιωτικού κλάδου) την οποία αν θέλεις την παίρνεις αν δεν θέλεις το αφήνεις. Δεν μπορώ να πω ότι με πίεσαν να γίνω μέλος. Μου ανέλυσαν μεν τα υπερ, χωρίς όμως να με πιέσουν δε.
    Δε μπορούμε να αρνηθούμε ότι η ανεργία θερίζει, και ότι οι εργασιακές σχέσεις έχουν καταντήσει σκέτη δουλεία, με αποτέλεσμα τα έστω και λίγα χρήματα των MML να μοιάζουν με όαση από τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς είσαι καταδικασμένος. Αυτός όμως που καταλήγει να γίνει μέλος, το κάνει εις γνώσιν του. Δεν μου είπαν ότι θα βγάλω λεφτά, αλλά μάλλον ότι θα πρέπει να τρέξω για να βγουν. Η εταιρία πουλάει ταξίδια με εγγραφή και συνδρομή. Χωρίς όμως να πιέζει κάποιον να το κάνει, απλά αναφέρει τις δυνατότητες επεκτείνοντας το δίκτυο να πάρει μπόνους. Όλα αυτά με κάνουν να υποθέτω ότι είναι ζήτημα του πώς ο εκάστοτε πωλητής διαχειρίζεται το θέμα της προβολής προς τον πελάτη. Αν του δείξει πχ φύκια για μεταξωτές κορδέλες και του υποσχεθεί υπερβολικά πράγματα, τότε αυτό είναι φάουλ. Αν όμως του πει ρεαλιστικά και προσγειωμένα τι θα πρέπει να περιμένει, θεωρώ ότι είναι οκ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ειναι επαγγελματιες απατεωνες με κουστουμι! δουλευα σ' αυτους και εχω κανει ενα συμβολαιο (60 monades=100 euro peripou) αλλα μετα απο 6 μηνες ακομα δεν εχω παρει ουτε ενα ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΥΡΙΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ) ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ.....ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΙ ΑΥΤΑ! τωρα αν δοκιμάσετε να κάνετε δικτυακό μαρκετινγκ και δεν τα καταφέρετε, δεν θα σας φταίει η όποια εταιρεία, αλλα φταίτε εσείς ο ίδιος. Αρα δεν είναι όλα στραβά, είναι απλά καθαρά και ξάστερα. Δεν μπορείτε δηλαδή να μην βλέπετε τα ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ της όποιας εταιρείας λέω και πάλι, να σας εξιστορούν τον τρόπο της επιτυχίας τους και να βλέπετε με τα μάτια σας οτι ο κόπος τους έχει αμοιφθεί και βγάζουν κάποια αρκετά χρήματα και οδηγούν πανάκριβα αυτοκίνητα(δώρο της εταιρείας).....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ GOLDEN BOYS?-GIRLS?. Οχι Κύριοι είναι απλώς πετυχημένοι σε αυτό που αποφάσισαν να κάνουν. Και μπράβο τους. Εμένα αυτό με γεμίζει θετική σκέψη και ενέργεια και θέλω να τους φτάσω.
    ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ.....ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, ΦΙΛΙΚΟΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΣ, ΗΡΕΜΟΣ, ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ, .....ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ???
    ΑΥΤΑ
    ΥΣ: ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΙ (ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ),(ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ).
    ΜΕ ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ημουν εγω στη ναυκρατουσα και δεν ισχυει αυτο, οσο για το MLM ειναι απατη φιλε μην μπλεξεις ποτε. παρε τις γνωσεις και φυγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έπεσα τυχαία σε αυτό το αρθρο και πραγματικά το διάβασα με ποκύ προσοχή όπως και τα σχολια που ακολουθησαν απο κατω.
    Εγω όντας επιχειρηματίας αποφάσισα να ασχοληθώ με μια τέτοια εταιρια...
    Συγκεκριμενα την LR.
    Αρχικα ειχα τους ενδιασμους μου...γτ ως μαθητρια και φοιτήτρια ειχα ασχοληθει και με την Oriflame.
    Στην αρχη θεωρησα ολο το σύστημα πυραμιδα και MLM....
    Δεν ασχολήθηκα αλλά επαιρνα τα πρισωπικα μου ειδη....
    Εχω δοκιμασει τα περισσοτερα και ειναι παρα πολυ ευχαριστημένη και απο τη ποιοτητα και απο τις τιμες...!
    Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ και επαγγελματικά..το έκανα σωστά.
    Διάβασα...ενημερωθηκα...και έλεγξα τα προιοντα πηγαινοντας δειγματα στο Χημείο του κρατους.
    Απο τον ελεγχο μου ειδα οτι ολα τα προιοντα πληρουν τις προδιαγραφες που πρέπει ωστε να τα χρησιμοποιει ο καταναλωτης άφοβα.Διαπιστωσα επισης πως οτι ειχα ακουσει σχετικά με τα προιοντα ηταν ετσι ακριβως.Δεν ειναι τυχαιο που προιόντα της εταιριας εχουν εγκριση απο τον ΕΟΦ.(Υπαρχουν και οι αριθμοι εγκρισης)
    Αφου εγινε αυτο διαβασα ωστε να καταλαβω το συστημα....
    Πολλοι λετε οτι ειναι πυραμιδα και mlm...
    ΛΑΘΟΣ.
    Στην συγκεκριμένη εταιρια δεν ισχύει κατι τετοιο...
    Καλο θα ήταν λοιπον πριν κατηγορήσετε να εχετε διαβασει....να εχετε ασχοληθει και μετα να κανετε την κριτικη σας...!
    Η πυραμιδα με λιγα και απλα λογια ειναι να κερδιζεις απο τους αλλους χωρις να χρειαστει να κανεις τπτ....
    Να κερδιζεις με το κεφαλι πιο λαϊκά.
    Ε λοιπον δεν ισχυει κατι τετοιο...
    Οποιος ακολουθησε αυτον τον τεοπο...απλα δεν εφτασε πουθενα..
    Δεν ειναι τυχαια στις 10 καλυτερες ετιριες του κοσμου αναμεσα σε bosh..este..κτλ.
    Και επισης δεν ειναι τυχαιο οτι εχει βγει για το 2015 η καλυτερη ετιαρια διαδικτυακου μαρκετινγκ...ουτε οτι ολα αυτα τα χρονια εχει αυξουσα πορεια σαν εταιρια...!
    Οσον αφορα τα προιοντα....απλα να πω σε καποιους εδω μεσα που κραζουν...οτι ειναι λιγες οι εταιριες που εχουν σφραγιδες απο διακεκριμενους οργανισμους και πανεπιστημια...!
    Προκαλω λοιπον απο αυτους που κραζουν να μου πουν ποια επωνυμη κολωνια που κοστιζει 80€ τ 50ml εχει ημερομηνια ληξης....!Καμια...
    Γιατι τις εχουμε στο ντουλαπι μας και μυριζουν το ιδιο ομορφα και μετα απο μοα 10ετια...
    Οσο για το αν επιφερει κερδη...εχω να σας πω...πως αν καποιος θελησει να ασχοληθεί θα εχει και κερδη...!Οσο δουλευεις..πληρωνεσαι...!
    Οντας επιχειρηματιας λοιπον εχω να σας πω οτι αυτη τη στιγμη εχω και 2η επιχειρηση την LR η οποια μου επιφερει εσοδα...χωρις έξοδα...και φυσικά με βοηθαει να καλυπτω και τυχον τρυπες της αλλης επιχειρησης..!
    Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν...γτ απλα δεν το εχω αναγκη...!
    Εγω θελησα...το αποφασισα....και το έκανα...
    Και ναι...βγαζω ενα πολυ καλο εισοδημα και κανω την ζωη που γουσταρω...!
    Οποιος θελει...μπορεί...οποιος δεν θελει απλα καθεται..κοιταει...και κραζει.
    Ειναι καλο και φρονημο να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...να μιλαμε αντικειμενικά και να μην βαζουμε τα πάντα σε ενα τσουβαλι...!
    Όποιος θελησει...μπορεί να φτάσει οσο ψηλά αποφασισει και θελησει αυτος...!
    Να ειστε καλά..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΠΟΤΣΑΡΗ 8 ΘΕΣΝΙΚΗ,ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΤΗΣ AMWAY,ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ...ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ,ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ολοι ανωνυμοι?
    Για ποιο λογο?
    Χαχαχαχαζαααα.
    Τι αστειοι που ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή